Продукти Грижа за дрехите Продукти Грижа за кожата

Teo Bebe. All Rights Reserved © Copyright 2023

Защо Teo bebe

Скъпи майки и татковци,

Любовта ни към бебетата вече 20 години ни вдъхновява да разработваме най-нежните продукти с грижа за най-малките. Благодарим Ви, че ни правите част от Вашите най-ценни моменти в живота - тези, прекарани в грижа и любов за Вашето бебе.

Знаете ли, че бебешката кожа е
различна от нашата?

Тя е в пъти по-тънка от кожата на възрастните, по-слабо защитена и по-склонна към алергични реакции. Затова е важно да използваме специализиран перилен препарат и козметика, щадящи бебешката кожа.


Нашите продукти са специално създадени с грижа за най-малките и са подходящи за употреба от първия ден. Хипоалергенните ни аромати не дразнят деликатната бебешка кожа и обгръщат бебешките дрешки с меко, нежно ухание.

За да не дразним кожата, е необходимо да ползваме специализирани перилни препарати. Те не трябва да съдържат агресивни аромати…

Д-р Калинка Йорданова, общопрактикуващ лекар, педиатър, 18 ДКЦ, София

Специално-подбрани съставки

Бадем

Най-популярната съставка в грижата за бебешката кожа, богата на незаменими мастни киселини и витамини. Има комплексно подхранващо действие – овлажнява и защитава. Попива бързо благодарение на своята лека текстура.

Алое вера

Нежна съставка с естествено антибактериално действие. Алое Вера овлажнява и успокоява дори и най-деликатната кожа. Не предизвиква нежелани алергични реакции.

Лавандула

Лавандулата е традиционна съставка с нежен успокояващ ефект. Нейният специфичен аромат има релаксиращо действие. Лавандулата притежава противовъзпалителни свойства, които са особено важни за податливата на възпаления бебешка кожа